Kako lahko poslujete z nami

Promocijske vsebine

Imate rabljena otroška oblačila in obutev, ki jih več ne potrebujete?

Prinesite jih v našo trgovino na Slovenski ulici 34 v središču Murske Sobote (pritlični prostori Hotela Zvezda). V Zavodu Korak naprej Murska Sobota, so. p., bomo rabljena oblačila in obutev za vas prodali. Zavod Korak naprej - v vlogi komisionarja in vi - v vlogi komitenta oziroma naročnika posla, bomo sklenili komisijsko pogodbo.

Kaj je komisijska pogodba? Kdo je komisionar?

S komisijsko pogodbo se komisionar zavezuje, da bo za plačilo (provizijo) opravil v svojem imenu in za račun komitenta posel prodaje blaga. Komitent s podpisom pogodbe potrjujete, da je blago, ki ga bomo za vas prodali, vaša last.

Komisionar je posrednik, samostojni trgovec, ki na željo komitenta proda blago, ki je last komitenta.

Kdaj prejmete kupnino in kako je sestavljena prodajna cena artikla?

Komitentu - naročniku posla, ki je hkrati lastnik blaga, ki je predmet prodaje, pripada po prodaji tega blaga kupnina. Prodajna cena artikla je sestavljena iz dogovorjene kupnine ter iz provizije, ki se pribije znesku kupnine.

Kupnino za vaše prodano blago dobite v četrtem oziroma petem tednu v naslednjem mesecu, kot je bilo vaše blago prodano.

Na kaj morate biti pozorni, ko prinesete blago v našo trgovino? 

V prodajo sprejemamo samo nepoškodovano in čisto blago, rabljena oblačila morajo imeti všivno etiketo, iz katere sta razvidni surovinska sestava in velikost oblačila. Pomembno je, da ste lastnik blaga vi. V prodajo sprejemamo samo rabljeno opremo, ki je nepoškodovana, čista, varna za uporabo, nima skritih napak. Prinesti morate vse sestavne dele (vijaki ipd.).